Jak Gábina zveřejnila číslo

Oficiální
Oficiální
1 Minuta čtení
1 Minuta čtení

Byly toho plné noviny. Badmintonista Petr Koukal odjel reprezentovat na Evropské hry a jeho partnerka biatlonistka Gabriela Soukalová mu veřejně „pohrozila“, že když nepřiveze medaili, zveřejní na své facebookové stránce číslo. Jak to dopadlo?

„Petra jsem chtěla takto veřejně hecnout. Byla to legrace. Kdo nás zná, ví, že si ji umíme udělat i ze sebe. Petr hrál dobře a od medaile ho nakonec dělil jeden zápas, když prohrál 1:2 na sety ve čtvrtfinále. Takže chybělo málo a ke zveřejnění číslo nedošlo,“ říká Soukalová.

A jak reagoval Petr? Podívejte se ve videu.

„Video vzniklo, když jsem byla na návštěvě u kamarádky z reprezentace Jitky Landové. A řekla jsem na něm, že zveřejním číslo. Hodně lidem došlo, že jsem neřekla telefonní a spekulovali, jestli to bude číslo bot, nebo startovní, nebo jak se vlastně z toho vyvleču. Tak jsem to původně zamýšlela. Reakce lidí mě nakonec motivovaly, že zveřejním skutečné číslo. Ale nového přítele samozřejmě nehledám. S Petrem jsme moc šťastní a na rande s nikým nepůjdu,“ vysvětluje Soukalová.

A proč se tedy rozhodla zveřejnit své pravé číslo? „Bude to zajímavá sonda do lidských duší. Jsem opravdu zvědavá na reakce. Když bude nejhůř, zkolabuje mi telefon a nebo prostě číslo změním. A nebo mi vůbec nikdo nezavolá,“ podotýká Soukalová.

Jak to dopadlo? Podívejte se na její facebookovou stránku.

líbil se ti článek?